Ajutor | Promotii | Blog | Contact | Tel: 0736.378.168

Bucatarii Dune

Cod produs: N100015

Mobilierul pentru bucatarie Dune este o propunere adresata celor care sunt fericitii posesori ai unui spatiu generos si care, desigur, se indeletnicesc cu arta gastronomiei.Vezi descrierea detaliata

Pret: disponibil telefonic
Disponibilitate: 10 zile
Montaj: gratuit
Transport: gratuit in Bucuresti
Garantie: 36 luni
0736.378.168 (L-V: 10:00-18:00)
Descriere produs
Putem spune ca Dune reprezinta gama de lux a ofertei noastre, aceasta afirmatie bazandu-se atat pe criterii estetice dar si pe argumente de ordin practic. In cazul in care decideti ca aceasta bucatarie este varianta ideala pentru dumneavoastra dar doriti sa ii aduceti modificari – care pot tine de distributia volumelor, de compartimentare, de nuante, texturi sau accesorii – nu ezitati sa apelati la varianta de mobilier pe comanda. Astfel puteti, de pilda, sa transferati anumite corpuri pe un perete invecinat.
Paleta de culori

Nota: Fotografiile produselor sunt cu titlu informativ, iar culorile pot diferi in functie de setarile monitorului dvs. Consilierul de vanzari va poate prezenta mostre si paletare de culoare. Pretul poate fi modificat de catre producator fara preaviz sau poate contine erori de operare.

Comentarii
Nota generala:
0 din 0 comentarii
Design
0/0
Functionalitate
0/0
Calitate
0/0
Pret
0/0
ANPC - 0219551 - www.anpc.gov.ro
© 2019 Nuvola.ro. Toate drepturile rezervate.
×
×
×
Paleta de culori / materiale disponibile
Se incarca...
×
Adauga parerea ta

Exprimati-va parerea despre acest produs. Acordati cate o nota pentru fiecare dintre cele 4 caracteristici si apoi scrieti-va parerea, cat mai obiectiv posibil.

Design
0/5
Functionalitate
0/5
Calitate
0/5
Pret
0/5
×
Comanda rapida

Comandati rapid "Bucatarii Dune" fara sa va inregistrati un cont de client. Un consultant Nuvola va va contacta in cel mai scurt timp posibil pentru a discuta detaliile comenzii dvs sau pentru a va raspunde la intrebari.

Completati toate campurile formularului, verificati corectitudinea informatiilor, si trimiteti. In cel mai scurt timp posibil un consultant Nuvola va va contacta.

×
Acest produs se poate personaliza!

Produsul "Bucatarii Dune" poate fi personalizat si modificat conform cerintelor dvs. Spuneti-ne ce doriti si in mod sigur gasim o cale de rezolvare!

Completati toate campurile formularului, verificati corectitudinea informatiilor, si trimiteti. In cel mai scurt timp posibil un consultant Nuvola va va contacta.

×