Ajutor | Promotii | Blog | Contact | Tel: 0736.378.168
Card de fidelitate

Nuvola.ro isi rasplateste clientii oferindu-le cardul de fidelitate NUVOLA EXCLUSIVE prin care acestia pot beneficia de un program de fidelitate cu ajutorul caruia vor avea parte de reduceri la achizitii de produse, servicii gratuite, premii atractive si oferte dedicate.

Ce este cardul de fidelitate

NUVOLA EXCLUSIVE ? Un card de fidelitate prin intermediul caruia primesti reduceri de 5% la fiecare achizitie de produse din reteaua de magazine online Nuvola si multe alte beneficii. Reducerea se acorda pe loc pentru orice tip de achizitie, indiferent de modalitatea de plata: numerar, rate, ordin de plata etc. Mai mult decat atat, orice reprezentant desemnat poate face achizitii in numele posesorului cu ajutorul acestui card.

Cum functioneaza NUVOLA EXCLUSIVE ?

Oferta noastra se adreseaza tuturor persoanelor fizice sau juridice. Cardul se ofera gratuit oricarui client care face achizitii de minim 5.000 Lei. Cardul va fi emis dupa prima achizite de peste 5.000 Lei si va putea fi utilizat la toate achizitiile ulterioare.

Beneficiile NUVOLA EXCLUSIVE

La orice achizitie ulterioara emiterii cardului posesorul acestuia va beneficia de o reducere de 5% din valoarea facturii. Aceasta reducere se va acorda numai in cazul in care produsele achizitionate nu se afla deja la promotie.

Posesorul cardului va beneficia de gratuitate sau reducere la serviciile de transport pentru achizitiile viitoare.

Pentru mai multe informatii iti recomandam sa citesti regulamentul NUVOLA EXCLUSIVE sau sa ne contactezi pe adresa [email protected].

ANPC - 0219551 - www.anpc.gov.ro
© 2017 Nuvola.ro. Toate drepturile rezervate.
×
×
×