Ajutor | Promotii | Blog | Contact | Tel: 0736.378.168

Chiuvete De Bucatarie Alveus Niagara 30

Cod produs: N090017

Chiuvete de bucatarie Alveus Niagara 30Vezi descrierea detaliata

794,88 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate: 24 ore
Montaj: nu se asigura
Transport: gratuit in Bucuresti
Garantie: 60 luni
0736.378.168 (L-V: 10:00-18:00)
Descriere produs
Black is back! Ne intoarcem, si bine facem, spre elemente clasice de design: liniie si unghiuri drepte, fermem care inspira robustete si eleganta retinuta, completata inspirat de alegerea negrului ca si culoare generala. Nici ca se putea o alegere mai potrivita pentru textura speciala a algranitului care pastreaza acea senzatie naturala, usor necizelata, de element din natura transformat in element de mobilier. Dincolo de acele elemente care atrag in mod imediat privirea, sunt cele care denota o munca mai indelungata de studiu in proiectare: dimensionarea inspirata, atat a cuvei cat si a scurgatorului cu directionare, si alte mici elemente care converg intr-un produs finit impecabil. Specificatii tehnice

Chiuvete de bucatarie Alveus Niagara 30

Dimensiune chiuveta: 780 x 435 x 160 mm
Dimensiune dulap: 450 mm
Tip: incastrabila
Finisaj suprafata: algranit
Oferta standard: chiuveta, sifon cu pop-up

Culori algranit: A91 Carbon, A51 Beige

Nota: Fotografiile produselor sunt cu titlu informativ, iar culorile pot diferi in functie de setarile monitorului dvs. Consilierul de vanzari va poate prezenta mostre si paletare de culoare. Pretul poate fi modificat de catre producator fara preaviz sau poate contine erori de operare.

Comentarii
Nota generala:
5 din 1 comentarii
Adauga parerea ta!
Design
5/5
Functionalitate
5/5
Calitate
5/5
Pret
5/5
Hopa...
Nota:
5.0/5
Design
5/5
Functionalitate
5/5
Calitate
5/5
Pret
5/5

Cu o mica strangere de inimia la factura, am zis da! super calitate, livrare rapida adica in termenul promis nu pe modelul stai ca mai intarziem un pic, cam dupa craciun...anyway sotia ma iubeste, bucataria arata intr-un fel deci toata lumea multumita..

ANPC - 0219551 - www.anpc.gov.ro
© 2019 Nuvola.ro. Toate drepturile rezervate.
×
×
×
Adauga parerea ta

Exprimati-va parerea despre acest produs. Acordati cate o nota pentru fiecare dintre cele 4 caracteristici si apoi scrieti-va parerea, cat mai obiectiv posibil.

Design
0/5
Functionalitate
0/5
Calitate
0/5
Pret
0/5
×
Comanda rapida

Comandati rapid "Chiuvete De Bucatarie Alveus Niagara 30" fara sa va inregistrati un cont de client. Un consultant Nuvola va va contacta in cel mai scurt timp posibil pentru a discuta detaliile comenzii dvs sau pentru a va raspunde la intrebari.

Completati toate campurile formularului, verificati corectitudinea informatiilor, si trimiteti. In cel mai scurt timp posibil un consultant Nuvola va va contacta.

×
Acest produs se poate personaliza!

Produsul "Chiuvete De Bucatarie Alveus Niagara 30" poate fi personalizat si modificat conform cerintelor dvs. Spuneti-ne ce doriti si in mod sigur gasim o cale de rezolvare!

Completati toate campurile formularului, verificati corectitudinea informatiilor, si trimiteti. In cel mai scurt timp posibil un consultant Nuvola va va contacta.

×