Ajutor | Promotii | Blog | Contact | Tel: 0736.378.168

Chiuvete De Bucatarie Alveus Variant 10

Cod produs: N090091

Chiuvete de bucatarie Alveus Variant 10Vezi descrierea detaliata

867,19 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate: 24 ore
Montaj: nu se asigura
Transport: gratuit in Bucuresti
Garantie: 60 luni
0736.378.168 (L-V: 10:00-18:00)
Descriere produs

O regula de aur a spune ca nu poti da gres cu un produs in piata daca acesta in cauza imprumuta in proportia potrivita din caracteristicile unui alt model castigator. Mai exact, secretul este sa amesteci exact doza potrivita de inovatie si creativitate cu acele elemente pe care experientele precedente le-au dovedit solutii de succes. Acest principiu se regaseste foarte bine in proiectarea acestui model de chiuveta de inox, si aceste detalii sunt vizibile peste tot. Plecand de la proportiile bine calculate, care permit o foarte buna desfasurarea a activitatilor specifice in conditiile in care accesoriul nu ocupa foarte mult spatiu, si ajungand la forma sa specifica si estetica discreta, ordonata, ne transmite un mesaj clar de calitate accesibila.

Specificatii tehnice

Chiuvete de bucatarie Alveus Variant 10

Dimensiune chiuveta: 480x400x250 mm
Dimensiune dulap: 600 mm
Dimensiune cuva: 480x400x250 mm
Tip: reversibil
Finisaj suprafata: satin
Oferta standard: chiuveta

Nota: Fotografiile produselor sunt cu titlu informativ, iar culorile pot diferi in functie de setarile monitorului dvs. Consilierul de vanzari va poate prezenta mostre si paletare de culoare. Pretul poate fi modificat de catre producator fara preaviz sau poate contine erori de operare.

Comentarii
Nota generala:
0 din 0 comentarii
Design
0/0
Functionalitate
0/0
Calitate
0/0
Pret
0/0
ANPC - 0219551 - www.anpc.gov.ro
© 2019 Nuvola.ro. Toate drepturile rezervate.
×
×
×
Adauga parerea ta

Exprimati-va parerea despre acest produs. Acordati cate o nota pentru fiecare dintre cele 4 caracteristici si apoi scrieti-va parerea, cat mai obiectiv posibil.

Design
0/5
Functionalitate
0/5
Calitate
0/5
Pret
0/5
×
Comanda rapida

Comandati rapid "Chiuvete De Bucatarie Alveus Variant 10" fara sa va inregistrati un cont de client. Un consultant Nuvola va va contacta in cel mai scurt timp posibil pentru a discuta detaliile comenzii dvs sau pentru a va raspunde la intrebari.

Completati toate campurile formularului, verificati corectitudinea informatiilor, si trimiteti. In cel mai scurt timp posibil un consultant Nuvola va va contacta.

×
Acest produs se poate personaliza!

Produsul "Chiuvete De Bucatarie Alveus Variant 10" poate fi personalizat si modificat conform cerintelor dvs. Spuneti-ne ce doriti si in mod sigur gasim o cale de rezolvare!

Completati toate campurile formularului, verificati corectitudinea informatiilor, si trimiteti. In cel mai scurt timp posibil un consultant Nuvola va va contacta.

×