Ajutor | Promotii | Blog | Contact | Tel: 0736.378.168

Chiuvete Inox De Bucatarie Alveus Stylux 40

Cod produs: N090036

Chiuvete inox de bucatarie Alveus Stylux 40Vezi descrierea detaliata

2908,13 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate: 24 ore
Montaj: nu se asigura
Transport: gratuit in Bucuresti
Garantie: 60 luni
0736.378.168 (L-V: 10:00-18:00)
Descriere produs

Fiecare activitate se desfasoare cu o anumita frecventa, intr-un anumit mod care implica diverse grade de dificultate si nevoi la fel de diferite. Acest fapt este valabil ca si idee generala, si isi gaseste si aplicabilitatea in cazul accesoriilor pentru mobilier, in cazul nostru aceasta chuiveta de inox pentru bucatarie. Dupa cum se poate vedea la o examinare nu foarte atenta, este vorba despre un produs care are destinatie cumva profesionala, sau cel putin se axeaza pe un segment de cumparatori care au nevoie de un obiect ce suporta uz frecvent nu doar de un accesoriu cu rol predominant decorativ. Veste buna pentru cei din prima categorie, deoarece acest model se comporta excelent si este garantat sa faca fata cu succes unei selectii de activitatii foarte variate si relativ solicitante.

Specificatii tehnice

Chiuvete inox de bucatarie Alveus Stylux 40

Dimensiune chiuveta: 790 x 510 x 200 mm
Dimensiune dulap: 800 mm
Tip: incorporabila
Oferta standard: chiuveta + sifon cu pop-up

Nota: Fotografiile produselor sunt cu titlu informativ, iar culorile pot diferi in functie de setarile monitorului dvs. Consilierul de vanzari va poate prezenta mostre si paletare de culoare. Pretul poate fi modificat de catre producator fara preaviz sau poate contine erori de operare.

Comentarii
Nota generala:
5 din 1 comentarii
Adauga parerea ta!
Design
5/5
Functionalitate
5/5
Calitate
5/5
Pret
5/5
cuprinzatoare
Nota:
5.0/5
Design
5/5
Functionalitate
5/5
Calitate
5/5
Pret
5/5

Pentru utilizari dese eventual pentru cine cauta si functionalitate nu doar stil este una dintre cele mai bune optiuni.

ANPC - 0219551 - www.anpc.gov.ro
© 2019 Nuvola.ro. Toate drepturile rezervate.
×
×
×
Adauga parerea ta

Exprimati-va parerea despre acest produs. Acordati cate o nota pentru fiecare dintre cele 4 caracteristici si apoi scrieti-va parerea, cat mai obiectiv posibil.

Design
0/5
Functionalitate
0/5
Calitate
0/5
Pret
0/5
×
Comanda rapida

Comandati rapid "Chiuvete Inox De Bucatarie Alveus Stylux 40" fara sa va inregistrati un cont de client. Un consultant Nuvola va va contacta in cel mai scurt timp posibil pentru a discuta detaliile comenzii dvs sau pentru a va raspunde la intrebari.

Completati toate campurile formularului, verificati corectitudinea informatiilor, si trimiteti. In cel mai scurt timp posibil un consultant Nuvola va va contacta.

×
Acest produs se poate personaliza!

Produsul "Chiuvete Inox De Bucatarie Alveus Stylux 40" poate fi personalizat si modificat conform cerintelor dvs. Spuneti-ne ce doriti si in mod sigur gasim o cale de rezolvare!

Completati toate campurile formularului, verificati corectitudinea informatiilor, si trimiteti. In cel mai scurt timp posibil un consultant Nuvola va va contacta.

×