Ajutor | Promotii | Blog | Contact | Tel: 0736.378.168

Chiuvete Inox De Bucatarie Alveus Stylux 50

Cod produs: N090035

Chiuvete inox de bucatarie Alveus Stylux 50Vezi descrierea detaliata

4154,19 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate: 24 ore
Montaj: nu se asigura
Transport: gratuit in Bucuresti
Garantie: 60 luni
0736.378.168 (L-V: 10:00-18:00)
Descriere produs

Folosirea constanta inseamna si risc de uzura mai rapida, ceea ce se traduce intr-o durata de viata mai scurta pentru orice produs. Un accesoriu precum o chuiveta cu destinatie uneori de uz profesional trebuie sa aiba acele caracteristici care sa ii confere garantia suportarii unui grad ridicat de astfel de actiuni, si sa ii confere o longevitate cat mai mare. Acest tip de chuiveta este special proiectat pentru a rezista o foarte lunga perioada de timp la folosire intensa, zilnica, si sa ramana in continuare perfect functionala. Dimensiunil generoase si proportiile adecvate atat ale cuvei, cat si ale scurgatorului, denota atentia si profesionalismul designerilor axati in principal de functionalitate.

Specificatii tehnice

Chiuvete inox de bucatarie Alveus Stylux 50

Dimensiune chiuveta: 860 x 510 x 200 mm
Dimensiune dulap: 450 mm
Tip: incorporabila
Orientare: stanga, dreapta
Oferta standard: chiuveta + sifon cu pop-up

Nota: Fotografiile produselor sunt cu titlu informativ, iar culorile pot diferi in functie de setarile monitorului dvs. Consilierul de vanzari va poate prezenta mostre si paletare de culoare. Pretul poate fi modificat de catre producator fara preaviz sau poate contine erori de operare.

Comentarii
Nota generala:
5 din 1 comentarii
Adauga parerea ta!
Design
5/5
Functionalitate
5/5
Calitate
5/5
Pret
5/5
Complet
Nota:
5.0/5
Design
5/5
Functionalitate
5/5
Calitate
5/5
Pret
5/5

Ca utilizare frecventa este alegerea cea mai potrivita, atat din punct de vedere al calitatii cat si din punct de vedere a rezistentei la uzura. nu am vazut multe produse in experienta mea care sa se comporte atat de bine

ANPC - 0219551 - www.anpc.gov.ro
© 2019 Nuvola.ro. Toate drepturile rezervate.
×
×
×
Adauga parerea ta

Exprimati-va parerea despre acest produs. Acordati cate o nota pentru fiecare dintre cele 4 caracteristici si apoi scrieti-va parerea, cat mai obiectiv posibil.

Design
0/5
Functionalitate
0/5
Calitate
0/5
Pret
0/5
×
Comanda rapida

Comandati rapid "Chiuvete Inox De Bucatarie Alveus Stylux 50" fara sa va inregistrati un cont de client. Un consultant Nuvola va va contacta in cel mai scurt timp posibil pentru a discuta detaliile comenzii dvs sau pentru a va raspunde la intrebari.

Completati toate campurile formularului, verificati corectitudinea informatiilor, si trimiteti. In cel mai scurt timp posibil un consultant Nuvola va va contacta.

×
Acest produs se poate personaliza!

Produsul "Chiuvete Inox De Bucatarie Alveus Stylux 50" poate fi personalizat si modificat conform cerintelor dvs. Spuneti-ne ce doriti si in mod sigur gasim o cale de rezolvare!

Completati toate campurile formularului, verificati corectitudinea informatiilor, si trimiteti. In cel mai scurt timp posibil un consultant Nuvola va va contacta.

×