Ajutor | Promotii | Blog | Contact | Tel: 0736.378.168
Cont client

Informatii stocate - Comenzi ulterioare rapide!

Inca de la primul contact cu Nuvola.ro, toate informatiile necesare livrarii comenzilor dumneavoastra vor fi stocate si vor putea fi oricand folosite foarte usor in cazul unei comenzi ulterioare.

Firme si adrese multiple

Suplimentar detaliilor dumneavoastra de cumparator persoana fizica, puteti stoca oricate informatii despre societati comerciale cu detalii complete, toate in acelasi cont de client. Deasemenea, puteti stoca mai multe adrese de livrare. Avand toate datele la indemana, orice comanda catre Nuvola.ro se va efectua foarte rapid.

Cum creez un cont de client?

Crearea contului se va realiza automat in momentul in care veti face prima solicitare sau prima comanda pe Nuvola.ro. In cazul in care nu aveti cont si va aflati la prima comanda pe magazin, atunci acesta se va crea folosind detaliile personale si de livrare. Apoi, veti primi o parola prin email, pe care o veti putea folosi oricand pentru a va accesa in orice moment contul la Nuvola.ro. Adresa dumneavoastra de email va fi folosita pentru identificarea contului si este important sa specificati o adresa pe care o folositi in mod curent. In acest fel va asigurati ca primiti toate informatiile importante referitoare la comenzi in timp util.

Confidentialitate

Nuvola.ro va garanteaza confidentialitatea datelor stocate in contul de client. Nuvola.ro nu va transmite date cu caracter personal catre partenerii sai si catre alte persoane fizice sau juridice. Informatiile dumneavostra personale vor fi tratate confidential si vor fi utilizare doar in scopul procesarii comenzilor dumneavoastra.

ANPC - 0219551 - www.anpc.gov.ro
© 2017 Nuvola.ro. Toate drepturile rezervate.
×
×
×