Ajutor | Promotii | Blog | Contact | Tel: 0736.378.168

Mobila Hol Capani

Cod produs: N600011

Mobila hol Capani
Vezi descrierea detaliata

737,40 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate: 10 zile
Montaj: gratuit
Transport: gratuit in Bucuresti
Garantie: 36 luni
0736.378.168 (L-V: 10:00-18:00)
Descriere produs

De multe ori ne aflam in situatia de a decide cum vrem sa organizam un hol al locuintei, avand de ales intre doua variante. Prima a fi aceea de a folosi la maximum spatiul de care dispunem, o varianta pe care uneori suntem fortati sa o alegem, mai ales daca avem un surplus de obiecte care trebuie depozitate. A doua ar fi aceea in care incercam sa amenajam holul cat mai elegant, lasandu-l liber in cea mai mare parte si aducand aici doar piese strict necesare. Mobila de hol Capani este o propunere pentru cea de a doua situatie, mai ales daca vorbim despre un hol de mici dimensiuni. Un avantaj care se impune de la sine este faptul ca piesa inalta, din patru compartimente, este acoperita cu oglinzi. Cuierul este simplu si de efect, imaginea de ansamblu fiind perfect echilibrata.

Specificatii tehnice

Mobila hol Capani

Pretul este calculat pentru PAL Alb Perlat 101PE si Wenge 854 Kronopan, de 18 mm grosime, canturi ABS plastifiate, 4 sisteme de pantofi metalice. Modelul de cuiere prezentat nu este disponibil. Pretul include cuiere duble, nuanta gri aluminiu / cromate.

Dimensiuni

Mobila hol Capani

Dimensiuni generale mobilier hol Capani:
Pantofar: 50/28/170 cm
Placa cuiere: 60/1,8/100 cm

Finisaje
Mobila hol Capani

PAL: Alb Perlat 101PE si Wenge 854 Kronopan
Pfl: Alb
Manere: Aluminiu tip Profil L fara lamba
Canturi: ABS

Observatii
Mobila hol Capani

Optional:
Oglinzi clare la pantofar – pret 150 Lei

Paleta de culori

Nota: Fotografiile produselor sunt cu titlu informativ, iar culorile pot diferi in functie de setarile monitorului dvs. Consilierul de vanzari va poate prezenta mostre si paletare de culoare. Pretul poate fi modificat de catre producator fara preaviz sau poate contine erori de operare.

Recent vizionate de tine
737,40 Lei
3153,91 Lei
Comentarii
Nota generala:
5 din 1 comentarii
Adauga parerea ta!
Design
5/5
Functionalitate
5/5
Calitate
5/5
Pret
5/5
Studiu la sange
Nota:
5.0/5
Design
5/5
Functionalitate
5/5
Calitate
5/5
Pret
5/5

Pana sa ma hotarasc asupra modelului astuia, am studiat pana la sange fiecare detaliu, la mai multe produse, dar asta a fost cel mai potrivit pentru nevoile mele, si am zis sa iau si oglinzile la pantofar sunt foarte practice. M-am uitat la imbinarea placilor, la finisare, e totul ca la carte, imi place!

ANPC - 0219551 - www.anpc.gov.ro
© 2016 Nuvola.ro. Toate drepturile rezervate.
×
×
×
Paleta de culori / materiale disponibile
Se incarca...
×
Adauga parerea ta

Exprimati-va parerea despre acest produs. Acordati cate o nota pentru fiecare dintre cele 4 caracteristici si apoi scrieti-va parerea, cat mai obiectiv posibil.

Design
0/5
Functionalitate
0/5
Calitate
0/5
Pret
0/5
×
Comanda rapida

Comandati rapid "Mobila Hol Capani" fara sa va inregistrati un cont de client. Un consultant Nuvola va va contacta in cel mai scurt timp posibil pentru a discuta detaliile comenzii dvs sau pentru a va raspunde la intrebari.

Completati toate campurile formularului, verificati corectitudinea informatiilor, si trimiteti. In cel mai scurt timp posibil un consultant Nuvola va va contacta.

×
Acest produs se poate personaliza!

Produsul "Mobila Hol Capani" poate fi personalizat si modificat conform cerintelor dvs. Spuneti-ne ce doriti si in mod sigur gasim o cale de rezolvare!

Completati toate campurile formularului, verificati corectitudinea informatiilor, si trimiteti. In cel mai scurt timp posibil un consultant Nuvola va va contacta.

×