Ajutor | Promotii | Blog | Contact | Tel: 0736.378.168
Mobila la comanda
Mobila la comanda
Mobila la comanda
Mobila la comanda
Mobila la comanda
Mobila la comanda
Mobila la comanda
Mobila la comanda
0736.378.168 (L-V: 10:00-18:00)
Intrebari frecvente despre mobila la comanda
Mobila la comanda Bucuresti

Executati mobila la comanda?

DA. Realizam la comanda orice tip de mobilier din PAL melaminat sau furniruit si MDF. Putem realiza orice model de mobila, la orice dimensiune, folosind orice tip de material si orice nuante.

Faceti mobila si dupa schitele sau proiectele clientului?

Evident. Orice schita, fotografie sau proiect al clientului, orice fotografie dintr-o revista sau de pe internet poate constitui un model de plecare pentru realizarea pieselor de mobilier.

Va deplasati la domiciliul clientului pentru masuratori?

DA. Un consultant Nuvola.ro se va deplasa la domiciliul sau sediul clientului pentru a efectua masuratorile necesare pentru realizarea mobilierului si pentru a-i oferi consiliere tehnica. Acest serviciu este gratuit. Proiectarea este asigurata de firma noastra.

Oferiti montaj si transport?

DA. Montajul si transportul mobilierului sunt gratuite numai pentru Bucuresti si zonele din jurul acestuia. Pentru alte localitati, transportul se asigura contra cost. Precizam faptul ca livrarea se efectueaza cu mijloace auto proprii sau prin firme de curierat cu care Nuvola.ro colaboreaza. Livrarea produselor se asigura pana in fata imobilului in care aveti domiciliul sau sediul.

Ce se intampla dupa ce obtin oferta de pret pentru mobila la comanda?

In cazul in care oferta este acceptata se va stabili o intrevedere pentru masuratorile finale si stabilirea ultimelor detalii. Urmeaza apoi semnarea unui contract dupa care mobilierul va intra in productie.

Care este politica de returnare pentru mobila la comanda?

Conform ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului". Nuvola.ro se obliga se inapoieze contravaloarea produselor in termen de 30 de zile de la data primirii cererii in scris si a produselor returnate. Cheltuielile privind transportul produselor returnate cad exclusiv in sarcina clientului.

Produsul poate fi returnat numai daca:

Nuvola.ro nu isi asuma nici o responsabilitate pentru manipularea, transportul, montajul executat de client si nici nu accepta returnarea produselor ce au defecte rezultate din aceste cauze.

Care este politica de renuntare in cazul mobilierului la comanda?

In cazul in care comanda dumneavoastra poate fi anulata inainte ca bunul comandat sa fie fabricat, importat sau livrat catre noi, Nuvola.ro nu taxeaza cu nimic anularea comenzii. In cazul in care produsul a fost trimis spre livrare sau a fost comandat deja de Nuvola.ro la furnizorii sai, clientul este responsabil pentru toate costurile pierderilor cauzate. Ca si in cazul returnarii, refuzarea unuia sau a mai multor produse trebuie mai intai autorizata de Nuvola.ro. Pentru aceasta va rugam sa ne contactati telefonic.

Care este garantia produselor?

Toate produsele achizitionate prin Nuvola.ro sunt insotite de certificate de garantie. Perioada de garantie variaza in functie de produsul achizitionat. Nuvola.ro are contracte clare cu colaboratorii sai in ceea ce priveste garantia produselor furnizate, iar intreaga responsabilitate revine acestora. In cazul mobilierului la comanda garantia este de pana la 5 ani pentru vicii de fabricatie.

Unde pot fi vazute produsele?

Toate produsele de mobilier prezentate pe Nuvola.ro sunt disponibile numai pe baza de comanda. Drept urmare nu pot fi vizionate inainte de achizitionare. Pentru a va putea forma o parere asupra materialelor si calitatii oferite, va invitam la sediu nostru. Adresa noastra o puteti gasi la sectiunea contact. In curand Nuvola.ro va deschide si un showroom in care veti putea vedea mult mai multe detalii ale produselor.

Servicii gratuite
Consiliere si suport

Personalul Nuvola.ro va consiliaza gratuit cu privire la produsele si serviciile existente in oferta magazinului, posibilitatea de achizitie [...]

Proiectare si design

De la releveu la planuri de mobilare si simulare 3D a spatiului, va vom oferi toate datele necesare pentru ca dumneavostra sa va [...]

Transport si montaj

Livrarile produselor se fac la nivel national si chiar international. Pentru mobila la comanda transportul si montajul se asigura [...]

Avantaje oferite
 • design personalizat adaptat necesitatilor clientului
 • suport tehnic asigurat de proiectanti in domeniu
 • solutii de design complete, la cerere
 • consiliere specializata asigurata gratuit
 • consultanta tehnica gratuita
 • servicii de transport gratuite
 • servicii de montaj gratuite
 • servicii de garantie si postgarantie
 • preturi foarte competitive
 • gama de finisaje diversificata
 • adaptabilitate foarte mare a solutiilor
 • tehnologie si materiale de ultima ora
 • termene de executie si livrare foarte scurte
 • continuitatea gamelor de produse si finisaje
 • calitate ireprosabila pentru produsele comercializate
 • posibilitatea de achizitie in rate fara dobanda
Modalitati de plata

Numerar

La sediul nostru sau la livrare agentului sau comisionarului care livreaza produsul.

Cu cardul

Cu card bancar Visa sau Mastercard la sediul nostru.

Prin Banca

Prin virament bancar in oricare dintre conturile noastre.

ANPC - 0219551 - www.anpc.gov.ro
© 2018 Nuvola.ro. Toate drepturile rezervate.
×
×
×
×