Ajutor | Promotii | Blog | Contact | Tel: 0736.378.168
Politica de returnare

Conform ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului". SC ADA ART Design SRL se obliga se inapoieze contravaloarea produselor in termen de 30 de zile de la data primirii cererii in scris si a produselor returnate.

Cheltuielile privind transportul produselor returnate cad exclusiv in sarcina clientului. Produsul poate fi returnat numai daca nu prezinta deteriorari rezultate din manipulare incorecta, este insotit de ambalajul original, precum si de toate actele primite (factura, chitanta, certificat de garantie, etc).

SC ADA ART Design SRL nu isi asuma nici o responsabilitate pentru manipularea, transportul, montajul executat de client, si nici nu accepta returnarea produselor ce au defecte rezultate din aceste cauze.

Atentie:

  • produsele asamblate de catre cumparator nu pot fi returnate decat in ambalajul original si fara defecte rezultate din manipulare si montare;
  • produsele (ex: mobilier, canapele, saltele) executate pe dimensiuni speciale si/sau personalizate de catre client (nu de serie) nu vor putea fi returnate;
  • nu se accepta returnarea scaunele asamblate ce au ca suport roti, deoarece rotile nu vor mai putea fi desfacute decat prin deteriorare fizica;
  • in cazul saltelelor, pentru a putea fi returnate in termen de 10 zile lucratoare, acestea vor trebui probate fara inlaturarea huselor de plastic care le acopera. In cazul in care salteaua a fost utilizata fara folosirea husei de protectie, pentru returnarea ei se va plati o taxa suplimentara pentru acoperirea cheltuielilor de pregatire pentru reutilizare. (transport, schimbarea fetei de acoperire si reambalare)
  • clientul isi asuma responsabilitatea masurilor usilor de acces prin care vor fi introduse canapelele. In cazul in care canapeaua nu va putea fi transportata in interiorul locuintei, clientul isi asuma cheltuielile suplimentare de demontare si montare a acesteia.

In cazul in care comanda dumneavoastra poate fi anulata inainte ca bunul comandat sa fie fabricat, importat sau livrat catre noi, Nuvola.ro nu taxeaza cu nimic anularea comenzii. In cazul in care produsul a fost trimis spre livrare sau a fost comandat deja de Nuvola.ro la furnizorii sai, clientul este responsabil pentru toate costurile pierderilor cauzate.

Ca si in cazul returnarii, refuzarea unuia sau a mai multor produse trebuie mai intai autorizata de Nuvola.ro. Pentru aceasta va rugam sa ne contactati telefonic.

ANPC - 0219551 - www.anpc.gov.ro
© 2017 Nuvola.ro. Toate drepturile rezervate.
×
×
×