Ajutor | Promotii | Blog | Contact | Tel: 0736.378.168

Scaune Directoriale 9000

Cod produs: N010008

Scaunele directoriale 9000 prezinta un design clasic, cu linii fluide si agreabile, iar materialele folosite nu fac la randul lor rabat de la calitate.
Vezi descrierea detaliata

1124,21 Lei
(pretul include TVA)
Alege modelul
Disponibilitate: 14 zile
Montaj: nu se asigura
Transport: 50 lei
Garantie: 36 luni
0736.378.168 (L-V: 10:00-18:00)
Descriere produs

Chiar daca de multe ori nu convine tuturor, in societate exista stabilita o ierarhie: in cadrul unei familii, unui grup de prieteni si mai ales in structura unei institutii sau companii. De foarte multa vreme, cei aflati intr-o pozitie superioara intr-o astfel de structura au inteles, fortati mai mult sau mai putin cu orgoliul personal, ca au nevoie de elemente care sa le confirme pozitia, pentru a primi recunoastere din partea egalilor si respect din partea celorlalti. O cale usoara si cea mai urmata este de a investi in obiecte care separat sau impreuna construiesc imaginea unei persoane de succes: accesorii precum ceasul, vestimentatie, si nu in ultimul rand piesele de mobilier din birou. Alegerea unor scaune directoriale 9000 atinge acest scop, fiind vorba despre un produs foarte elegant, ce emana rafinament si il indica pe posesor ca fiind o persoana de bun-gust.

Specificatii tehnice

Scaune directoriale 9000

Dimensiuni:

Latime spatar: 62 cm
Latime: 62 cm
Adancime sezut: 51 cm
Inaltime min. sezut: 49 cm
Inaltime max. sezut: 57 cm
Inaltime totala: 126 cm

Caracteristici ambalaj:

Volum cutie: 0.48 mc
Greutate: 21.5 kg

Observatii

Scaune directoriale 9000

Termen de livrare:

Piele neagra - 14 zile
RG, MF, AJ, Ofelia - 14 zile
Integral piele - 4-5 saptamani
Piele colorata - 4-5 saptamani

Paleta de culori

Nota: Fotografiile produselor sunt cu titlu informativ, iar culorile pot diferi in functie de setarile monitorului dvs. Consilierul de vanzari va poate prezenta mostre si paletare de culoare. Pretul poate fi modificat de catre producator fara preaviz sau poate contine erori de operare.

Comentarii
Nota generala:
0 din 0 comentarii
Design
0/0
Functionalitate
0/0
Calitate
0/0
Pret
0/0
ANPC - 0219551 - www.anpc.gov.ro
© 2019 Nuvola.ro. Toate drepturile rezervate.
×
×
×
Paleta de culori / materiale disponibile
Se incarca...
×
Adauga parerea ta

Exprimati-va parerea despre acest produs. Acordati cate o nota pentru fiecare dintre cele 4 caracteristici si apoi scrieti-va parerea, cat mai obiectiv posibil.

Design
0/5
Functionalitate
0/5
Calitate
0/5
Pret
0/5
×
Comanda rapida

Comandati rapid "Scaune Directoriale 9000" fara sa va inregistrati un cont de client. Un consultant Nuvola va va contacta in cel mai scurt timp posibil pentru a discuta detaliile comenzii dvs sau pentru a va raspunde la intrebari.

Completati toate campurile formularului, verificati corectitudinea informatiilor, si trimiteti. In cel mai scurt timp posibil un consultant Nuvola va va contacta.

×
Acest produs se poate personaliza!

Produsul "Scaune Directoriale 9000" poate fi personalizat si modificat conform cerintelor dvs. Spuneti-ne ce doriti si in mod sigur gasim o cale de rezolvare!

Completati toate campurile formularului, verificati corectitudinea informatiilor, si trimiteti. In cel mai scurt timp posibil un consultant Nuvola va va contacta.

×