Ajutor | Promotii | Blog | Contact | Tel: 0736.378.168

Scaune Profesionale Felix Antistatic

Cod produs: N010041

Scaunele profesionale Felix Antistatic au fost proiectate pentru utilizarea in medii speciale, in care se lucreaza cu dispozitive electrice.
Vezi descrierea detaliata

Pret: disponibil telefonic
Disponibilitate: indisponibil
Montaj: nu se asigura
Transport: 50 lei
Garantie: 36 luni
0736.378.168 (L-V: 10:00-18:00)
Descriere produs

In afara atributelor de ordin general pe care trebuie sa le aiba - manevrabilitate, mobilitate, posibilitati de ajustare a pozitiei, inaltime reglabila etc. - anumite scaune profesionale sunt concepute pentru a fi folosite in anumite medii care impun existenta unor caracteristici speciale. Este, de pilda, vorba de situatia in care se lucreaza cu dispozitive electrice sau cu electricitate. Gama de scaune profesionale Felix Antistatic este conceputa pentru aceasta situatie, fiind recomandata de catre specialisti. Titulatura "Antistatic" din denumirea produsului se refera tocmai la capacitatea acestuia de a impiedica electrizarea si dezvoltarea electricitatii statice.

Specificatii tehnice

Scaune profesionale Felix Antistatic

Dimensiuni:

Inaltime: 101-122 cm
Latime: 63 cm
Adancime sezut: 45 cm
Inaltime sezut: 47-59 cm

Caracteristici ambalaj:

Greutate: 15.4 kg
Volum cutie: 0,48 mc

Paleta de culori

Nota: Fotografiile produselor sunt cu titlu informativ, iar culorile pot diferi in functie de setarile monitorului dvs. Consilierul de vanzari va poate prezenta mostre si paletare de culoare. Pretul poate fi modificat de catre producator fara preaviz sau poate contine erori de operare.

Comentarii
Nota generala:
0 din 0 comentarii
Design
0/0
Functionalitate
0/0
Calitate
0/0
Pret
0/0
ANPC - 0219551 - www.anpc.gov.ro
© 2019 Nuvola.ro. Toate drepturile rezervate.
×
×
×
Paleta de culori / materiale disponibile
Se incarca...
×
Adauga parerea ta

Exprimati-va parerea despre acest produs. Acordati cate o nota pentru fiecare dintre cele 4 caracteristici si apoi scrieti-va parerea, cat mai obiectiv posibil.

Design
0/5
Functionalitate
0/5
Calitate
0/5
Pret
0/5
×
Comanda rapida

Comandati rapid "Scaune Profesionale Felix Antistatic" fara sa va inregistrati un cont de client. Un consultant Nuvola va va contacta in cel mai scurt timp posibil pentru a discuta detaliile comenzii dvs sau pentru a va raspunde la intrebari.

Completati toate campurile formularului, verificati corectitudinea informatiilor, si trimiteti. In cel mai scurt timp posibil un consultant Nuvola va va contacta.

×
Acest produs se poate personaliza!

Produsul "Scaune Profesionale Felix Antistatic" poate fi personalizat si modificat conform cerintelor dvs. Spuneti-ne ce doriti si in mod sigur gasim o cale de rezolvare!

Completati toate campurile formularului, verificati corectitudinea informatiilor, si trimiteti. In cel mai scurt timp posibil un consultant Nuvola va va contacta.

×