Ajutor | Promotii | Blog | Contact | Tel: 0736.378.168

Sistem De Ridicare Pentru Somiere

Cod produs: N290002

Sistem de ridicare cu pistoni pentru somiere.
Vezi descrierea detaliata

241,04 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate: 24 ore
Montaj: nu se asigura
Transport: taxa 25 Lei
Garantie: 24 luni
0736.378.168 (L-V: 10:00-18:00)
Descriere produs

Sistemul de ridicare pentru somiere sunt absolut necesar in apartamentele mici, unde nevoia de spatiu este o problema cu care ne cofruntam tot mai des in ultimul timp. Avantajul sistemului de rabatare este acela ca puteti folosi absolut tot interiorul patului pentru depozitare, spre deosebire de paturile cu sertar, in care spatiul util de depozitare este doar respectivul sertar.

Observatii

Sistem de ridicare pentru somiere

Somiera nu este inclusa in pret.

Nota: Fotografiile produselor sunt cu titlu informativ, iar culorile pot diferi in functie de setarile monitorului dvs. Consilierul de vanzari va poate prezenta mostre si paletare de culoare. Pretul poate fi modificat de catre producator fara preaviz sau poate contine erori de operare.

Comentarii
Nota generala:
0 din 0 comentarii
Design
0/0
Functionalitate
0/0
Calitate
0/0
Pret
0/0
ANPC - 0219551 - www.anpc.gov.ro
© 2019 Nuvola.ro. Toate drepturile rezervate.
×
×
×
Adauga parerea ta

Exprimati-va parerea despre acest produs. Acordati cate o nota pentru fiecare dintre cele 4 caracteristici si apoi scrieti-va parerea, cat mai obiectiv posibil.

Design
0/5
Functionalitate
0/5
Calitate
0/5
Pret
0/5
×
Comanda rapida

Comandati rapid "Sistem De Ridicare Pentru Somiere" fara sa va inregistrati un cont de client. Un consultant Nuvola va va contacta in cel mai scurt timp posibil pentru a discuta detaliile comenzii dvs sau pentru a va raspunde la intrebari.

Completati toate campurile formularului, verificati corectitudinea informatiilor, si trimiteti. In cel mai scurt timp posibil un consultant Nuvola va va contacta.

×
Acest produs se poate personaliza!

Produsul "Sistem De Ridicare Pentru Somiere" poate fi personalizat si modificat conform cerintelor dvs. Spuneti-ne ce doriti si in mod sigur gasim o cale de rezolvare!

Completati toate campurile formularului, verificati corectitudinea informatiilor, si trimiteti. In cel mai scurt timp posibil un consultant Nuvola va va contacta.

×