Ajutor | Promotii | Blog | Contact | Tel: 0736.378.168
Termeni si conditii

INTRODUCERE

Utilizarea site-ului www.nuvola.ro implica acceptarea prezentilor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. De asemenea www.nuvola.ro isi rezerva dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Accesand pagina termeni si conditii puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

LEGATURI

SC ADA ART Design SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

DECLINAREA RESPONSABILITATILOR

Continutul site-ului www.nuvola.ro a fost alcatuit pe baza datelor obtinute de la reprezentantii marcilor care se gasesc pe site. Din aceasta cauza SC ADA ART Design SRL:

 • nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia SC ADA ART Design SRL de catre reprezentantii fiecarei marci;
 • nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui magazin virtual;
 • precizeaza faptul ca imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot suferi anumite modificari legate de design. In cazul in care produsele nu se pot livra clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja, dar nu si alte despagubiri;
 • valoarea maxima a obligatiilor SC ADA ART Design SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de SC ADA ART Design SRL de la acest client;
 • toate produsele sunt insotite de certificat de garantie, iar responsabilitatea eventualelor probleme legate de garantie revine in totalitate producatorului produsului respectiv;
 • termenele de livrare pentru mobilierul la comanda se incadreaza de obicei intre 2 si 3 saptamani de la confirmarea comenzii insa SC ADA ART Design SRL isi rezerva dreptul de a mari aceste termene cu anuntarea cumparatorului in prealabil; in cazul celorlalte produse termenele afisate pe site in dreptul acestora sunt valabile pentru cazul in care produsul respectiv se afla in stocul producatorului sau importatorului, in caz contrar termenul de livrare se comunica personal clientului
 • specificatiile tehnice si preturile produselor prezentate pe acest site sunt informative si pot fi schimbate fara o instiintare prealabila, iar SC ADA ART Design SRL nu isi asuma nicio responsabilitate asupra modificarilor ce ar putea surveni.

PROMOTII SI CONCURSURI

SC ADA ART Design SRL stabilieste singura regulamentele promotiilor si concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului www.nuvola.ro sau prin mesaje de posta electronica. De promotii beneficiaza doar acei clienti care indeplinesc intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. SC ADA ART Design SRL nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o poate intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila. Promotiile nu se cumuleaza.

SECURITATEA DATELOR PERSONALE SI A INFORMATIILOR

Datele dumneavoastra personale vor fi folosite de SC ADA ART Design SRL, numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti fara acordul dumneavoastra. SC ADA ART Design SRL nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dvs. de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora. SC ADA ART Design SRL nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de bug-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspundem pentru bresele de securitate care pot exista in serverele companiei de hosting care gazduieste site-ul.

TAXE SUPLIMENTARE

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si eventualele cheltuieli de expeditie si/sau incasare. SC ADA ART Design SRL nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa in plus va puteti adresa imediat la adresa de email [email protected].

POLITICA DE RETURNARE

Conform ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului". SC ADA ART Design SRL se obliga se inapoieze contravaloarea produselor in termen de 30 de zile de la data primirii cererii in scris si a produselor returnate. Cheltuielile privind transportul produselor returnate cad exclusiv in sarcina clientului.

Produsul poate fi returnat numai daca nu prezinta deteriorari rezultate din manipulare incorecta, este insotit de ambalajul original, precum si de toate actele primite (factura, chitanta, certificat de garantie, etc). SC ADA ART Design SRL nu isi asuma nici o responsabilitate pentru manipularea, transportul, montajul executat de client, si nici nu accepta returnarea produselor ce au defecte rezultate din aceste cauze.

Atentie:

 • produsele asamblate de catre cumparator nu pot fi returnate decat in ambalajul original si fara defecte rezultate din manipulare si montare;
 • produsele (ex: mobilier, canapele, saltele) executate pe dimensiuni speciale si/sau personalizate de catre client (nu de serie) nu vor putea fi returnate;
 • nu se accepta returnarea scaunele asamblate ce au ca suport roti, deoarece rotile nu vor mai putea fi desfacute decat prin deteriorare fizica;
 • in cazul saltelelor, pentru a putea fi returnate in termen de 10 zile lucratoare, acestea vor trebui probate fara inlaturarea huselor de plastic care le acopera. In cazul in care salteaua a fost utilizata fara folosirea husei de protectie, pentru returnarea ei se va plati o taxa suplimentara pentru acoperirea cheltuielilor de pregatire pentru reutilizare. (transport, schimbarea fetei de acoperire si reambalare)
 • clientul isi asuma responsabilitatea masurilor usilor de acces prin care vor fi introduse canapelele. In cazul in care canapeaua nu va putea fi transportata in interiorul locuintei, clientul isi asuma cheltuielile suplimentare de demontare si montare a acesteia.

DISPUTE SI CONFLICTE

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.nuvola.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre SC ADA ART Design SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr.506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, SC ADA ART Design SRL, având codul unic de înregistrare nr. RO20910353, numar de ordine în registrul comertului J40/1896/2007, telefon 031.429.78.06, fax 031.429.78.06, are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Colectarea datelor se face in scopuri de reclama, marketing si publicitate doar de catre Nuvola.ro. Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele. Refuzul dvs. determina imposibilitatea concretizarii acestei activitati. Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari : persoana vizata, reprezentantii legali ai persoanei vizate, angajati ai operatorului.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata catre SC ADA ART Design SRL. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil.

Orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

CONDITII LEGALE

www.nuvola.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman.

ANPC - 0219551 - www.anpc.gov.ro
© 2017 Nuvola.ro. Toate drepturile rezervate.
×
×
×