Ajutor | Promotii | Blog | Contact | Tel: 0736.378.168

Saltele Americano Siesta

Cod produs: N070004

Saltele Americano SiestaVezi descrierea detaliata

Pret: disponibil telefonic
Disponibilitate: indisponibil
Montaj: nu necesita
Transport: gratuit in Bucuresti
Garantie: 120 luni
0736.378.168 (L-V: 10:00-18:00)
Descriere produs
Acest produs nu mai face parte din oferta Nuvola.ro

Specificatii tehnice

Saltele Americano Siesta

Structura saltelei:

Salteaua suport:
Salteaua suport este realizata dintr-un pat de arcuri impachetate individual;
Boxul de arcuri este imprejmuit cu o bordura realizata din burete cu densitatea 35 kg/mc si grosimea de 5 cm;
In partea inferioara s-a aplicat peste patul de arcuri o foaie de burete tip bonet (90 kg/mc desitate, grosimea 3 cm), peste care, prin lipire, s-a apicat inca o foaie de burete cu densitatea 35 kg/mc, cu grosimea de 2 cm;
In partea superioara, peste patul de arcuri, prin lipire s-a aplicat o foaie de burete high resilience, densitate 45 kg/mc si grosime 5 cm.
Salteaua confort:
Salteaua confort este realizata dintr-o foaie de burete vasco elastic cu grosimea de 3 cm si burete cu densitatea de 35 kg/mc si grosimea de 2 cm.

Husa - materiale acoperire:

Salteaua suport:
Fata superioara este realizata din material textil Titan matlasat pe vatelina antialergenica de densitate 200 g/mp, burete de 0.5 cm si TNT;
Fata inferioara este realizata din material textil Titan matlasat pe vatelina de 400 g/mp, burete cu grosimea de 2 cm si TNT;
Lateralul saltelei este realizat din textil Titan matlasat pe burete de 0.5 cm si TNT;
Pe ambele laturi ale saltelei sunt apicati cate 3 nasturi cu rol de aerisire, cat si cate 2 manere pentru o manipulare usoara
Salteaua confort:
Ambele fete ale saltelei confort sunt realizate din material textil Titan, matlasat cu vatelina antialergica de 300 g/mp si burete de 0.5 cm grosime;
Laturile saltelei sunt realizate din material textil Titan matlasat pe burete de 0.5 cm.

Grosime saltea: 36 cm Observatii

Saltele Americano Siesta

Instructiuni de utilizare:

Salteaua se depoziteaza in incaperi in care temperatura camerei trebuie sa fie de minim 20 grade C, altfel buretele vasco-elastic isi pierde elasticitatea caracteristica.

Nota: Fotografiile produselor sunt cu titlu informativ, iar culorile pot diferi in functie de setarile monitorului dvs. Consilierul de vanzari va poate prezenta mostre si paletare de culoare. Pretul poate fi modificat de catre producator fara preaviz sau poate contine erori de operare.

Comentarii
Nota generala:
0 din 0 comentarii
Design
0/0
Functionalitate
0/0
Calitate
0/0
Pret
0/0
ANPC - 0219551 - www.anpc.gov.ro
© 2019 Nuvola.ro. Toate drepturile rezervate.
×
×
×
Adauga parerea ta

Exprimati-va parerea despre acest produs. Acordati cate o nota pentru fiecare dintre cele 4 caracteristici si apoi scrieti-va parerea, cat mai obiectiv posibil.

Design
0/5
Functionalitate
0/5
Calitate
0/5
Pret
0/5
×
Comanda rapida

Comandati rapid "Saltele Americano Siesta" fara sa va inregistrati un cont de client. Un consultant Nuvola va va contacta in cel mai scurt timp posibil pentru a discuta detaliile comenzii dvs sau pentru a va raspunde la intrebari.

Completati toate campurile formularului, verificati corectitudinea informatiilor, si trimiteti. In cel mai scurt timp posibil un consultant Nuvola va va contacta.

×
Acest produs se poate personaliza!

Produsul "Saltele Americano Siesta" poate fi personalizat si modificat conform cerintelor dvs. Spuneti-ne ce doriti si in mod sigur gasim o cale de rezolvare!

Completati toate campurile formularului, verificati corectitudinea informatiilor, si trimiteti. In cel mai scurt timp posibil un consultant Nuvola va va contacta.

×