Ajutor | Promotii | Blog | Contact | Tel: 0736.378.168

Scaune Birou 1170 SYN

Cod produs: N010071

Gama de scaune birou 1170 SYN prezinta un design minimalist si reglaje usor de utilizat si ofera o solutie foarte buna intr-un context bugetar care tine perfect cont de realitatile pietei actuale.
Vezi descrierea detaliata

Pret: disponibil telefonic
Disponibilitate: indisponibil
Montaj: nu se asigura
Transport: gratuit in Bucuresti
Garantie: 24 luni
0736.378.168 (L-V: 10:00-18:00)
Descriere produs

Daca ne uitam la un tip de scaun de birou precum sunt aceste scaune de birou 1170 Syn putem face cu usurinta o alegere pozitiva. Chiar daca nu putem spune in niciun caz ca este vorba despre un design care sparge tiparele, este exact acel gen de abordare a unui produs standard gandit sa puna in valoare caracteristicile esentiale, si sa reflecte criteriile calitative cu atentie sporita la considerentele de buget. Este destinat persoanelor active, care au nevoie de libertate de miscare si pentru care un scaun de birou este si un vechicul de deplasare intre birou, imprimanta, scaner si biroul colegului de langa.

Specificatii tehnice

Scaune birou 1170 SYN

Dimensiuni:

Diametru baza: 60 cm
Latime spatar: 50 cm
Latime: 50 cm
Adancime sezut: 57 cm
Inaltime min. sezut: 46 cm
Inaltime max. sezut: 58 cm
Inaltime totala: 117 cm

Caracteristici ambalaj:

Greutate: 12,9 kg
Volum cutie: 0,14 mc

Observatii:

Scaune birou 1170 SYN

Termen de livrare:

Finisaj C,A - 14 zile
Finisaj Fiesta, Ancroma, Ofelia - 14 zile
Finisaj RG, MF, AJ - 14 zile

Paleta de culori

Nota: Fotografiile produselor sunt cu titlu informativ, iar culorile pot diferi in functie de setarile monitorului dvs. Consilierul de vanzari va poate prezenta mostre si paletare de culoare. Pretul poate fi modificat de catre producator fara preaviz sau poate contine erori de operare.

Comentarii
Nota generala:
0 din 0 comentarii
Design
0/0
Functionalitate
0/0
Calitate
0/0
Pret
0/0
ANPC - 0219551 - www.anpc.gov.ro
© 2019 Nuvola.ro. Toate drepturile rezervate.
×
×
×
Paleta de culori / materiale disponibile
Se incarca...
×
Adauga parerea ta

Exprimati-va parerea despre acest produs. Acordati cate o nota pentru fiecare dintre cele 4 caracteristici si apoi scrieti-va parerea, cat mai obiectiv posibil.

Design
0/5
Functionalitate
0/5
Calitate
0/5
Pret
0/5
×
Comanda rapida

Comandati rapid "Scaune Birou 1170 SYN" fara sa va inregistrati un cont de client. Un consultant Nuvola va va contacta in cel mai scurt timp posibil pentru a discuta detaliile comenzii dvs sau pentru a va raspunde la intrebari.

Completati toate campurile formularului, verificati corectitudinea informatiilor, si trimiteti. In cel mai scurt timp posibil un consultant Nuvola va va contacta.

×
Acest produs se poate personaliza!

Produsul "Scaune Birou 1170 SYN" poate fi personalizat si modificat conform cerintelor dvs. Spuneti-ne ce doriti si in mod sigur gasim o cale de rezolvare!

Completati toate campurile formularului, verificati corectitudinea informatiilor, si trimiteti. In cel mai scurt timp posibil un consultant Nuvola va va contacta.

×