Ajutor | Promotii | Blog | Contact | Tel: 0736.378.168

Chiuvete De Bucatarie Alveus Futur 40 Algranit

Cod produs: N090012

Chiuvete de bucatarie Alveus Futur 40 AlgranitVezi descrierea detaliata

1287,08 Lei
(pretul include TVA)
Alege modelul
Disponibilitate: 24 ore
Montaj: nu se asigura
Transport: gratuit in Bucuresti
Garantie: 60 luni
0736.378.168 (L-V: 10:00-18:00)
Descriere produs
Produsul prezentat pe aceasta pagina face o descriere oarecum superfluua, dar din considerente pur practice si pentru a pastra nota generala, vom incerca, cu riscul de a cadea in banal. Vorbind despre un produs care exceleaza atat la capitolul stil cat si la capitolul functionalitate, este usor sa enumeri cuvinte de lauda fara riscul de a cadea in derizoriu. Astfel, forma generala a chiuvetei, constituita dintr-o succesiune de curbe si linii drepte, se completeaza cu albul rafinat si textura algranitului. Fiind un material cu inalta rezistenta la factori termici si mecanici, precum si la actiunea continuua a apei care in situatia de fata este inerenta, algranitul reprezinta alegerea cea mai potrivita. Specificatii tehnice

Chiuvete de bucatarie Alveus Futur 40 Algranit

Dimensiune chiuveta: 845 x 510 x 200 mm
Dimensiune dulap: 600 mm
Tip: stanga
Finisaj suprafata: algranit, algranit metalizat
Oferta standard: chiuveta, sifon cu pop-up

Culori algranit: A11 Arctic, A22 Terra, A91 Carbon, A51 Beige, A23 Cream, A55 Latte, A56 Macchiato
Culori algranit metalizat: A21 Cappuccino, A16 Anthrazit, A57M Espresso

Nota: Fotografiile produselor sunt cu titlu informativ, iar culorile pot diferi in functie de setarile monitorului dvs. Consilierul de vanzari va poate prezenta mostre si paletare de culoare. Pretul poate fi modificat de catre producator fara preaviz sau poate contine erori de operare.

Comentarii
Nota generala:
5 din 2 comentarii
Adauga parerea ta!
Design
5/5
Functionalitate
5/5
Calitate
5/5
Pret
5/5
Mais oui...
Nota:
5.0/5
Design
5/5
Functionalitate
5/5
Calitate
5/5
Pret
5/5

Arata intr-un stil mai aparte, diferit de majoritatea produselor similare. imi plac si formele si sunt convinsa ca o sa dea bine la mine in bucatarie

Am luat
Nota:
5.0/5
Design
5/5
Functionalitate
5/5
Calitate
5/5
Pret
5/5

Eu am comandat chiuveta asta din granit, a ajuns luni, se comporta foarte bine pana acum. E bine realizata, au montat-o super ok, am numai vorbe de lauda. E un material rezistent, si voiam neaparat granit, nu altceva, ca e cel mai bun

ANPC - 0219551 - www.anpc.gov.ro
© 2019 Nuvola.ro. Toate drepturile rezervate.
×
×
×
Adauga parerea ta

Exprimati-va parerea despre acest produs. Acordati cate o nota pentru fiecare dintre cele 4 caracteristici si apoi scrieti-va parerea, cat mai obiectiv posibil.

Design
0/5
Functionalitate
0/5
Calitate
0/5
Pret
0/5
×
Comanda rapida

Comandati rapid "Chiuvete De Bucatarie Alveus Futur 40 Algranit" fara sa va inregistrati un cont de client. Un consultant Nuvola va va contacta in cel mai scurt timp posibil pentru a discuta detaliile comenzii dvs sau pentru a va raspunde la intrebari.

Completati toate campurile formularului, verificati corectitudinea informatiilor, si trimiteti. In cel mai scurt timp posibil un consultant Nuvola va va contacta.

×
Acest produs se poate personaliza!

Produsul "Chiuvete De Bucatarie Alveus Futur 40 Algranit" poate fi personalizat si modificat conform cerintelor dvs. Spuneti-ne ce doriti si in mod sigur gasim o cale de rezolvare!

Completati toate campurile formularului, verificati corectitudinea informatiilor, si trimiteti. In cel mai scurt timp posibil un consultant Nuvola va va contacta.

×