Ajutor | Promotii | Blog | Contact | Tel: 0736.378.168

Chiuvete Inox De Bucatarie Alveus Stylux 30

Cod produs: N090037

Chiuvete inox de bucatarie Alveus Stylux 30Vezi descrierea detaliata

4455,97 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate: 24 ore
Montaj: nu se asigura
Transport: gratuit in Bucuresti
Garantie: 60 luni
0736.378.168 (L-V: 10:00-18:00)
Descriere produs

Acest model de chuivete de bucatarie de inox au si dimensiunile si caracteristicile tehnice pentru a isi duce la indeplinire menirea, anume de a face fata cu prisosinta oricaror provocari care pot aparea din punctul de vedere al activitatii specifice. Referitor la primul punct, respectiv dimensiunile, acestea sunt mai mult decat generoase pentru ambele cuve, si sunt gandite de asa natura incat sa ofere un spatiu de lucru permisiv. Formele cu unghiuri drepte au fost alese pentru a asigura o folosire optimala si cat mai eficienta a materialului si pentru a rezulta intr-o constructie care per ansamblu se poate incadra cu usurinta in majoritatea seturilor de mobilier standard. Dincolo de aceste considerente, se poate lauda si cu o foarte buna rezistenta la factorii cei mai comuni de uzura, fapt ce o recomanda ca o alegere foarte practica si o investitie pe termen lung inteleapta.

Specificatii tehnice

Chiuvete inox de bucatarie Alveus Stylux 30

Dimensiune chiuveta: 755 x 510 x 200 mm
Dimensiune dulap: 800 mm
Tip: incorporabila
Oferta standard: chiuveta + sifon cu pop-up

Nota: Fotografiile produselor sunt cu titlu informativ, iar culorile pot diferi in functie de setarile monitorului dvs. Consilierul de vanzari va poate prezenta mostre si paletare de culoare. Pretul poate fi modificat de catre producator fara preaviz sau poate contine erori de operare.

Comentarii
Nota generala:
4.8 din 1 comentarii
Adauga parerea ta!
Design
5/5
Functionalitate
5/5
Calitate
5/5
Pret
4/5
la dublu
Nota:
4.8/5
Design
5/5
Functionalitate
5/5
Calitate
5/5
Pret
4/5

Designul e completat de practic, imi plac cele doua cuve gemene, sunt convins ca sunt o solutie castigatoare pentru utilizator. materialul in sine este si el un punct forte.

ANPC - 0219551 - www.anpc.gov.ro
© 2019 Nuvola.ro. Toate drepturile rezervate.
×
×
×
Adauga parerea ta

Exprimati-va parerea despre acest produs. Acordati cate o nota pentru fiecare dintre cele 4 caracteristici si apoi scrieti-va parerea, cat mai obiectiv posibil.

Design
0/5
Functionalitate
0/5
Calitate
0/5
Pret
0/5
×
Comanda rapida

Comandati rapid "Chiuvete Inox De Bucatarie Alveus Stylux 30" fara sa va inregistrati un cont de client. Un consultant Nuvola va va contacta in cel mai scurt timp posibil pentru a discuta detaliile comenzii dvs sau pentru a va raspunde la intrebari.

Completati toate campurile formularului, verificati corectitudinea informatiilor, si trimiteti. In cel mai scurt timp posibil un consultant Nuvola va va contacta.

×
Acest produs se poate personaliza!

Produsul "Chiuvete Inox De Bucatarie Alveus Stylux 30" poate fi personalizat si modificat conform cerintelor dvs. Spuneti-ne ce doriti si in mod sigur gasim o cale de rezolvare!

Completati toate campurile formularului, verificati corectitudinea informatiilor, si trimiteti. In cel mai scurt timp posibil un consultant Nuvola va va contacta.

×